donderdag 2 juni 2016

Donderdag 2 juni 2016

We startten de dag met een gezellig ontbijt en opnieuw was Kevin er niet bij.

Laïka begon met het schoon maken van het tweede magazijn. Daarna heeft ze een nieuwe lading textiel op locatie moeten zetten en tellen.

Kevin startte de dag met het picken van ADR-goederen. Hij moest ook de inkomende goederen met de reachtruck wegzetten.

Jonathan kreeg als eerste taak om alle vuilbakken in het magazijn te legen. Toen hij hiermee klaar was, moest hij vrachtwagens laden en lossen met de heftruck. Ten slotte moest hij nog goederen scannen.

Ruben moest vrachtwagens laden en lossen, met zowel de heftruck als met de elektrische pallettruck. Daarna moest hij buiten vrachtwagens laden. Zijn laatste taak was het tellen van goederen om verzendklaar te maken. 

Ikzelf (Dave) begon de dag met het controleren van leveringen en goederen scannen. Daarna moest ik verder werken aan mijn taak van de voorbije 2 dagen, namelijk labels maken voor het nieuwe IT-systeem. Ook heb ik voor het eerst vandaag niets tegen gekomen. Dit wil zeggen dat ik niet verkeerd heb gereden en geen fietssleutels heb gebroken.

De koks vandaag waren Laïka en Kevin. Zij hebben gehaktballetjes in tomatensaus klaargemaakt. Na het avondmaal hebben we allemaal nog even genoten van het mooie weer buiten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten