zondag 12 juni 2016

Zondag 12 juin

Verslag: Dave Vanbraband

Vandaag konden we opnieuw eens uitslapen. 
Na het ontbijt hebben Ruben en Laïka een wandeling gemaakt terwijl Jonathan en Kevin wat bezig waren op hun pc in het huisje. Ik heb wat buiten gezeten en wat van het mooie weer genoten.

Als middagmaal hebben we gewoon boterhammen gegeten. Kevin heeft de rest van de hotdogs van gisteren opgegeten. 

Na het middagmaal hebben we ons klaargemaakt om te vertrekken naar Dyrehavsbakken. Dat is een pretpark dat in Klampenborg ligt. Als eerste attractie hebben we de houten roller coaster gedaan. Enkel Jonathan was hier niet voor te vinden. Als tweede attractie hebben Jonatan, meneer Van Landeghem en ikzelf op de Tornado gezeten.
Daarna wilde Jonathan zijn krachten eens meten door een spelletje kop van jut te spelen maar hij had niet genoeg geld en zo heeft de hele groep bijgelegd.
Blijkbaar hij zelfs onvoldoende spieren om de hamer op te heffen. Bijgevolg geraakte hij niet tot aan de bel. Zijn maximum was 800.
Daarna hebben we een grote wandeling (ca. 10 km) gemaakt in het park. Om af te sluiten hebben we nog een keer op de roller coaster en de boomstammetjes gezeten, behalve Jonathan. Hij had geen zin.

Toen we terug thuis kwamen, hebben Ruben en Jonathan heerlijke hamburgers klaargemaakt.
Als dessert hebben we ijsjes gegeten die meneer Van Landeghem heeft getrakteerd.
We sluiten de avond af met de voetbalwedstrijd Duitsland- Oekraïne. Ruben en Laïka zullen naar The Scorpion King kijken.   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten