woensdag 1 juni 2016

Woensdag 1 juni

We begonnen de dag met een gezellig ontbijt in het restaurant van het Taastrup Park Hotel. Alleen was Kevin ons opnieuw voor.

Voor Dave begon de dag goed. Hij is voor het eerst alleen met de fiets naar zijn stage gereden. Jammer genoeg moest hij ook de sleutel van zijn fietsslot breken ...
Op zijn bedrijf  heeft hij zijn taak van gisteren verdergezet, namelijk nieuwe labels aanmaken voor het nieuwe IT-systeem. Dit heeft hij de hele dag gedaan.

Ruben heeft in Blue Water Shipping van een lekker buffet kunnen genieten maar behalve eten heeft Ruben ook vrachtwagens moeten lossen en vullen.

Kevin heeft weer een drukke dag gehad. Hij moest pallets met de reachtruck wegsteken en uithalen.  

Laika moest de taak van gisteren gisteren afwerken, namelijk doosjes maken voor een Deens designmerk.

Ikzelf (Jonathan) begon de dag met het controleren van pallets. Als deze kapot waren, moest ik deze er uit halen en apart stapelen.
Later op de dag heb ik goederen moeten scannen en daarna markeren naar waar ze moeten. Als laatste heb ik de dag afgesloten met goederen van de ene grondlocatie naar de andere te brengen.

Vanavond waren Kevin en Dave de koks van dienst. Gelukkig kregen zij hulp van buitenaf ... Anders waren we nu nog aan het wachten op het eten, want blijkbaar worden croque monsieurs niet warm als de oven op 0° staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten