vrijdag 17 juni 2016

Vrijdag 17 juni

Verslag: Dave Vanbraband

Kevin en Jonathan waren weer de vroege vogels vandaag om te ontbijten. Na het voedzaam ontbijt ging iedereen vol goeie moed voor de laatste keer op stage.

Kevin heeft vandaag pallets weggezet met de reachtruck, vrachtwagens geladen en gelost met de heftruck. Hij moest ook vaten van 260 kilogram verplaatsen. Kevin heeft 8 flessen bier gekregen van zijn H. Essers maar toen hij buiten kwam, heeft hij 4 flessen laten vallen ...

Jonathan heeft op zijn laatste dag vrachtwagens gelost met de heftruck, ook heeft hij het magazijn gekuist en met een collega gepraat over koetjes en kalfjes.
's Middag heeft hij van een buffet genoten. Het buffet was kip aardappelen en mais.
Jonatan heeft ook een sportzak en 2 t-shirts gekregen van Freja.

Laïka heeft goederen gepickt van MarMar en PureKids van Sophie Schnoor. Ze moest ook retours van Sophie Schnoor terugleggen op de juiste locatie.
Zij heeft o.a. sjaals en balpennen gekregen. Als middagmaal nam zij gebraad met aardappelen en groenten.

Ruben heeft vandaag juist hetzelfde gedaan als gisteren, namelijk vrachtwagens gelost en geladen. Hij heeft ook opnieuw een vrachtwagen van de zijkant mogen lossen. Dit heeft hij gedaan met de heftruck en de pallettruck. Ook heeft hij het magazijn gereorganiseerd Daarnaast heeft hij nog pallets mogen stapelen.
Ruben heeft gisteren zijn cadeau gekregen.

Je mag drie keer raden wat mijn taak was voor de laatste dag. Inderdaad ... de hele dag labels maken. Om 15 uur kwam meneer Van Landeghem naar Danske Fragtmaend om te zeggen dat ik mocht stoppen. Hij heeft een fles wijn gekregen van Peter. Ik heb niets gekregen van cadeau hopelijk krijg ik als cadeau goeie punten.

Als avondmaal zijn we naar Café Mango geweest om van een lekkere maaltijd te genieten. De jongens sluiten de laatste avond af met een spelletje bierpong, terwijl Laïka naar een film kijkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten