donderdag 9 juni 2016

Donderdag 9 juni

Verslag: Laïka Wylaers

We zijn de dag goed begonnen met een stevig ontbijt. 

Vandaag begon mijn (= Laïka) werkdag heel vlug. Ik moest onmiddellijk beginnen orders verzamelen. Dit vond ik heel lastig, maar het was zeer interessant.
Tijdens de middagpauze kon ik genieten van een lekker buffet. Ik heb gebraad met aardappelen in de pel en zeer veel groentjes gegeten.

Kevin heeft vandaag vrachtwagens gelost en geladen met de pallettruck zonder ongevallen. Dan heeft hij 12 palletplaatsen op grondniveau leeggemaakt voor de halfjaarlijkse schoonmaak. Vervolgens heeft hij pallets met de reachtruck uitgehaald en deze op de picklocaties gezet, ook dat ging zonder ongevallen. Hij heeft ook de ingekomen pallets met de reachtruck weggestoken. Als leuke verrassing bood Lars, de warehouse supervisor, een ijsje aan. Net op dat moment kwam meneer Van Landeghem natuurlijk binnen en heeft hij ook een ijsje gekregen. Voor de rest van de dag heeft hij dan nog pallets overgeplaatst en lege vuilcontainers over het magazijn gesorteerd. 

Jonathan heeft met de heftruck verzamelde goederen uit het magazijn naar de laadzone in de terminal verplaatst en vrachtwagens gelost. Ook hij heeft kunnen genieten van een lekker buffet. Het goeie leven duurde echter niet lang want dan heeft hij vuilnisbakken moeten legen. Nadat hij in het huisje aangekomen was, heeft hij een lekker dutje in de zetel gedaan. 

Ruben heeft een leuke dag gehad. Hij begon de dag met een rustgevend ritje op de kuismachine. Dit doet hij heel graag.
Toen hij pauze had, heeft hij zijn favoriete drankje gedronken, namelijk Faxe Kondi. Daarna was hij druk bezig met het laden en lossen van vrachtwagens met de pallettruck en heftruck.
Hij heeft ook buiten een vrachtwagen mogen vullen met de heftruck. 
Over de middag heeft hij ook van een buffet kunnen genieten maar dit vond hij niet zo lekker.
Daarna heeft hij een vrachtwagen volledig zelfstandig mogen lossen. Hij kreeg de lijst met alle pallets op de vrachtwagen en daaruit moest hij uitmaken welke hij moest lossen en welke in de vrachtwagen moesten blijven. De pallets die hij nodig had, daarvan moest hij de goederen met een label markeren. Dit heeft hij zonder fouten kunnen verwezenlijken.
Zijn laatste werkjes waren de heftrucks opladen en de dieselheftruck terug naar binnen brengen. Met de dieselheftruck rijden vindt hij heel leuk want hij heeft daarin een radio en hij houdt van de geur van brandstof.


Omdat Kevin langer moest werken vandaag moest Dave alleen koken maar ik heb hem uit de nood geholpen. We hebben samen spaghettisaus gemaakt. Na het eten heeft Ruben zich gedoucht want het was weer hoognodig.
Samen met Ruben zal ik deze dag afsluiten met een gezellig avondje in de zetel.

Flickr Pieter
Facebook
YouTube

Geen opmerkingen:

Een reactie posten