dinsdag 14 juni 2016

Maandag 13 juni

Verslag: Kevin Verhaeghe
Vandaag was het matchday voor België, maar voor ons was het een normale werkdag.
Jonathan heeft voor de eerste keer een vrachtwagen hélemaal alleen mogen lossen met de heftruck! Ook heeft hij ingekomen goederen naar de laadlocatie gebracht met de scanner in de hand. Hij heeft ook een babbeltje geslaan met collega Peter over de scholen, rijbewijzen en pretparken. Zo is Jonathan te weten gekomen dat Bakken het oudste pretpark in de wereld is.
Dave heeft de hele dag labels gemaakt, hij begint er een expert in te worden.
Ruben heeft vrachtwagens met de heftruck en pallettruck geladen en gelost.Verder heeft hij nog het magazijn gekuist met de veegmachine. Daarnaast heeft hij ook de kantine mogen bemeubelen.
Laïka heeft opnieuw handmatig kleren gepickt van de merken Sophie Schnoor, Marmar en Purekids. Verder heeft ze ook de stocktelling gedaan.
Ikzelf (Kevin) heb voor de eerste keer de combitruck mogen gebruiken. Verder heb ik nog labels op goederen en pallets gekleefd en met de reachtruck op picklocatie geplaatst.

Na deze stagedag was het voor meneer Van Landeghem, Jonathan, Dave en ik tijd om te vertrekken naar 'The Globe' in Kopenhagen om voor de Rode Duivels te supporteren. Hier hebben we een Globe burger gegeten, één van de beste burgers die ik al gegeten heb.
We hebben er ook de ambassadeur van België, de heer Pol De Witte, en enkele medewerksters ontmoet.
Jammer genoeg verloor België deze wedstrijd mede dankzij Marc Wilmots, maar toch was het een geslaagde avond!


Flickr Pieter en The Globe
Facebook
YouTube

Geen opmerkingen:

Een reactie posten