vrijdag 3 juni 2016

Vrijdag 3 juni

Jonathan en ik (Kevin) waren de vroege vogels van de dag die al om 6.20 uur aan de ontbijttafel zaten. Zoals altijd had het ontbijt weer gesmaakt.
Dave, de geluksvogel, kreeg al een stukje cake op zijn stageplek omdat er een werknemer jarig was. Dave heeft verder nog goederen met de pallettruck verzameld die richting Antwerpen moeten gaan. Hij heeft ook nog goederen met de pallettruck weggezet. Daarnaast heeft hij ook nog labels gemaakt zoals de voorbije dagen. Dave mocht 20 minuten eerder stoppen maar was zo vriendelijk om toch nog op Jonathan te wachten om naar huis te rijden.
Dave was niet de enige geluksvogel, Laïka heeft ook cake en ontbijt gekregen. Dit gebeurt elke vrijdag op haar stageplaats. Verder heeft Laïka nog met veel plezier kleren en schoenen verzameld en de binnen gekomen stock geteld. Laïka mocht ook 30 minuten vroeger stoppen.
Jonathan heeft vandaag met de scanner mogen werken. Hij heeft de ingekomen en uitgaande goederen allemaal ingescand. Verder heeft Jonathan ook nog geleerd hoe je een magazijn moet vegen ;-).
Ruben heeft labels op goederen gekleefd. Hij heeft ook vrachtwagens geladen en gelost met de pallettruck, vrachtwagens buiten geladen en gelost met de heftruck en ook barbecue-onderdelen geteld.
Ik (Kevin) heb vandaag een vrachtwagen gelost, labels op de goederen gekleefd, de labels ingescand en ze met de reachtruck weggestoken. Verder heb ik ook nog gevaarlijke goederen met de pallettruck gepickt. Ook ik mocht een halfuur vroeger stoppen.

Deze avond hebben we beslist om pizza's van Domino's Pizza te eten, zodat we snel klaar waren om naar Tivoli te vertrekken. Daar zullen we de wereldbefaamde en voormalige nummer 1 van de wereld, dj Tiësto, aanschouwen.
Het was de moeite waard om naar Tiësto te kijken. Jonathan heeft een Deense aan de haak geslagen en had het er ook naar zijn zin in Tivoli ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten